Як що ти не прийдеш...

Пролетіли роки
І життя в слід за ними.
Я зробила перші кроки
До дорослого життя...

І дивлюсь я зараз в небо
І нічого там не бачу...
Тільки хмари скачуть
Десь у небуття...


Як що ти не прийдеш
Я чекатиму тебе...
Все своє життя
Я кохаю тебе, мамо...

Як що ти не прийдеш
Я, помру без тебе...
Вслід піду з тобою
Я прошу, повернись...


Вітер в спину дує
Він лише літає...
Він когось кохає
Як тебе кохаю я...

Ну куди же ти безмене
Не залишай мене тут, мамо...
Я дивлюсь весь день у небо
А тебе там більш не має...


Як що ти не прийдеш
Я чекатиму тебе...
Все своє життя
Я кохаю тебе, мамо...

Як що ти не прийдеш
Я, помру без тебе...
Вслід піду з тобою
Я прошу, повернись...


30 Листопада 2017 04:47


Рецензии