Керда шу

Доаг1аш да вейн низ ца кхоачлуш
Ши эзар барайтлаг1а шу,
Сонам хац фу даьд вай наха,
Цо дахьаш ма дацар во..

Берашт ловза,илли дакха
Чам ма кхоачи,вейн даьр фуд?
Хьан доах вай из керд шу даькъаз?
Хьанад вай т1акх селлар во?

Наьха дегаш г1оза а доахаш,
Делдеш массанаьра дог,
Доаг1аш да вейн низ ца кхоачлуш
Ши эзар барайтлаг1а шу.

Дувца эттач,дукха да дувца,
Сога хаьттач лу аз жоп,
Керда шераш даькъал дийце
Тоа де хьаж шоай хьара дог


Рецензии