Нечеткость

Carelessness
A window-cleaner in our street,
Who fell (five story’s) at my feet,
Impaled himself on my umbrella.
I said, “Come, come, you careless fella!
If my umbrella had been shut
You might have landed on my nut. ”
 
(Harry Graham)


Мойщик окон, умудриться смог
Рухнуть на землю у самых ног.
Зонтик раскрытый мне зацепил.
Я прошептал: ”Ну, вот же дебил!
Если б мой зонтик закрытым был,
Он бы мне в голову угодил ”


Рецензии