Навидiв мене, га?

Навидів мене, га?
Метаюсь я дріб'язно.
Невже то все олжа,
Патякав що завчасно?

Підпилий верш тепер
Мені увергне лайку.
Наругой до дверей
Про пасію балаки.

Чи дейкав ти мені
Ту істину у очі?
Ти тямив ладно слів –
Що я уже не хочу…

11.12.17.


Рецензии