Пиво! На розлив у7!

Сюда! Шок! Попа ужрав ш

Что такое наші стіхі.
Это, в общем, імпровізація.
От сіжу я і слышу в гусі,
Ек хтося мні шось чытае.

То есть? Ну, галюнікы ж в Брыль.
Побував жа ф шызарніі.
Ізучыв, ек намутыты
В7 святым псіхіатыркам.

От сыдыть, бачу я, піп.
Ого! Про масоныj всё знае!
І даж мажот разлічыть,
Где белыя, а где жыдкаватые.

Так-так!.. от как, сма3,
Русію разрушают жэ ж.
Бо всі вступылы, бы свынк,
Ну-да, в кашу з маслычкам.

Ну, шо, темыj – аж ліс!
Ны нада ныц с пальчыка.
Душу оно положы
Шоб-коб кобыj прыбраты зе.

– Я вбЮ зарыкы всіх!
Эj, вы! Тама татарыны! 
ЗмонтірВалі. Вшылы штанішк.
Ось: відіш, как как оно?

В ютубіках, как в ямц помыjн,
Шо хоч спарать жабынкы.
І ты ны розлічыш,
Чы я тут Вуячыч бымш.

...а кустики зь фсё расли б
Па-руску тут кажучы


Рецензии