А ти казав...

А ти казав: життя мина щодень і щодоби.
А ти казав, що кожну мить потрібна я тобі.
А ти казав, що поруч нам нічого не болить...
Чому ж встає немов стіна розлуки чорна мить...

Життя - як марево ві сні, таке нестримно швидкотічне...
А ти казав, казав мені, що щастя наше буде вічним...


Рецензии