Чар1вний ел1ксир

Як хочу сховатись від світу
і зникнути кудись подалі,
щоб більш не повернутись звідти,
де чекає гірка реальність.

Сама не зникну так просто.
Паличка потрібна чарівна.
Я нею махну раз зі злості,
і від мене вже слуху нема

Закличу зараз фею добру,
попрошу в неї трохи сили
і склянку якогось напою,
що зробить з мене невидимку.
.
Вип"ю цей чарівний еліксир
і зникну на мить хоч раз.
Залишаться від мене дим
і витрачений марно час.

Вже мене поміж людьми нема.
Я ж бо зникла звідси назавжди
Поміч тут мені лише одна -
чарівний у краплях еліксир...

©Тамара Цегельнюк
07.12.2017


Рецензии