Iзнов над калиновим...

Ізнов над калиновим гаєм, о!..
Всю ніч гукають соловї.
І ми кохатися лягаємо,
щоб почуття збудить свої, -
...твої бентеги повні очі
такі відлуюють світи
далекі і близькі напрочуд,
хоч ними присмерку світи.


Рецензии