Вiршi падали, як листя

Пальці щупають клавуню
Миша шкряботить в кутку.
Я сховав думки всі в клуню,
Бо зомлів від слів в рядку.

Вірші падали, як листя,
На екрані - стиглий сад,
І калинове намисто...
Почуття, як зорепад.

Сутінки сповзають долу,
Вітер гіллям шелестить.
Чимчикуючи по колу,
Час збігає, час не спить.

Єва яблука зриває,
Чорноока та струнка,
І тихенько щось співає.
Мрія мариться п"янка...


    2017-07-23


Рецензии