Стъпки

Стъпки
Автор:  Росен  русев               

Светулките, търсещи
стъпки по пясъка,
са печали отминали
в моите стъпки
в мрака  безсмислени.
Вълните отмиват
загубено щастие
и гладкия пясък,
затриващ по него
толкова много
нарисувани
мъжки сърца...
Които теб са обичали...
А аз съм последното.
Превръщам се
в копнеж и любов...
Колко е хубаво...
За да е истинско...


Рецензии