Ти - моэ життя

Текст пісні

І
Хто в печаль мої дні одягнув?
Та надію забрати забув...
Я думками до тебе лечу.
Більше не відпущу...

Перетнулися наші світи...
Хтось наводить між нами мости.
А без тебе мій світ програє...
Ти - кохання моє...

Приспів 1:
Я до тебе прийду уві сні.
Принесу кольори чарівні.
Не сховати мої почуття...
Ти - моє життя...

ІІ
Хто ховає від щастя ключі?
В серці плачуть холодні дощі...
Ти врятуй мене, сонцем зігрій,
милий, суджений мій!..

Приспів 2:
Прийде ранок і я посміхнусь,
у обіймах твоїх опинюсь...
Не сховати мої почуття...
Ти - моє життя...

Прийде ранок і я посміхнусь,
у обіймах твоїх опинюсь...
Не сховати мої почуття...
Ти - моє життя...
Ти - моє життя...


Рецензии