Де вiра Божа, буде i броня

               
Дух Святий, мій, що у мені, Ти чуєш?
Потрібна допомога, то й зову,
Ти ж у мені і днюєш, і ночуєш,
Зроби мені, що зараз назову:

Вклади у мене Божу віру, прошу,
Не хочу мати людяну, свою,
З своєю маю непотрібну ношу,
Мені би тільки Божую, Твою!

Твоя ж бо віра бачить, що й не видко,
Моя – то вся із фактів, в чом живу,
Що бачу я… А бачу те, що гидко!..
Буває так, що думаю, зірвусь!

Вклади у мене віру Божу! Божу!
Дай говорити те, чому Ти вчиш,
Нехай відійде все, що так тривожить,
Своє Ти тільки у мені залиш!

Твоя ж бо віра є непереможна,
І з нею хочу бути я щодня!
Ти, Дух Святий, вклади, Тобі все можна,
Де віра Божа, буде і броня!
                09.12.2017
*"А Ісус їм у відповідь каже: Майте віру Божу!
Поправді кажу вам: Як хто скаже горі цій:
Порушся та й кинься до моря, і не матиме сум-
ніву в серці своїм, але матиме віру, що станеть-
ся так, як говорить, то буде йому!
Через це говорю вам: Усе, чого ви в молитві
попросите, вірте, що одержите, і сповниться вам" -
                Біблія, Марка 11:22-24.


Рецензии
Дужэ приёмно читаты на рiднiй мовi
Дякую Вам за цiй вiрш.
З вылыкою повагою до Вас
Любовь Попова.

Виктор Попов 6   22.12.2017 10:15     Заявить о нарушении
Дякую за розуміння Слова Божого!
З кращими побажаннями, Людмила.

Людмила Дзвонок   23.12.2017 19:48   Заявить о нарушении