8. К 50- летию

Я хочу прожити останні роки,
Щоб з Богом дружити, не знати біди!
Бо тяжко в цім світі без Нього прожить,
Він кріпить нас словом, навчає любить.
              2
Від зла захищає, котре кожну мить
У нас на шляху попереду стоїть
І ласку дарує, прощає гріхи
І з нами завжди Він бажає іти
           3
По стежці вузенькій
До тої мети,
Котрої Він Сам
Заповів нам іти!
      
    Амінь.

17.02.17.
            


Рецензии