Чому Весна залюблена у Осiнь...

          Натхненням стали рядки:
           http://www.stihi.ru/2017/12/05/4796
            автор: На Манжетах Вишиванки, вони виділені лапками.
       
"Чому весна залюблена у осінь, щось у природі сталося не так?"

Бо ще живе кохання моє й досі,нектар солодкий твій ще на устах...


"Чи досить ночі, випрохати зірку, щоб нам стежину виткала одну?"

Ми намалюємо удвох їх цілу низку, вблагаємо небесну сивину...


"Моя душа в благенькій одежині, – чи є тепло у променях зими?"

Про це не бійся, ми уже єдині, кохання нам розстелить килими...


"Видніє… І якраз прислівник "ясно" означить всіх думок моїх політ."

-Бо Віра у гармонію не гасне, повсюди з нами буде божий слід...


"Й ти не тривожся, в мене дома літо забуло знову кольорові сни."

Хай надихає рими своїм цвітом, мелодію гітарної струни...


 П.В.М.     07.12.2017г.
   


Рецензии
Дякую за чудовий діалог, так ніби насправді поспілкувалися...
Таке іноді буває між авторами... іскра натхнення пролітає...

На Манжетах Вишиванки   08.12.2017 15:36     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ за Натхнення і щирість Вашої душі!!!
В наш час це рідкість...
Брони Вас Боже!!!

Владимир Прохода   11.12.2017 22:38   Заявить о нарушении