Вогонь любовi

Себе без залишку стосункам віддала.
Мені здавалося, кохання того варте.
Я помилилася. Втримати не змогла...
Так. Досі боляче у все це поринати.

Останній крок: повільно відпускаю,
Хоч пам'ятати буду все життя.
Я труднощі, побачиш, подолаю,
То не складніше, ніж вбивати почуття.

Ті почуття, що в серці ще палають,
Горять і сяють там вогнем ясним.
Без жалю іноді нам душі обпікають
А потім гаснуть під дощем рясним.

І неодмінно дощ таки минає.
Горить вогонь любові десь у далині
Але мене наврядчи він здолає
Бо більше не потрібно це мені!

8 грудня 2017


Рецензии