Ведьма

Сия дама требует, чтобы русскоязычным в Украине не давали ни образования, ни работы!
==================
Ведьму – в печку!
Словно свечку!
Поддувало – «на отказ»,
кол осиновый ей в глаз!
++++++++++++++
Вариант
-------------
Ведьму – в печку!
Словно свечку!
Каждый будет очень рад, -
кол осиновый ей в зад!
================
Вячеслав Придыба.++++ Коротко про Фаріон:З вересня 1978 року — член ВЛКСМ. Протягом чотирьох років була членом комсомольського бюро групи. У 1980-і роки очолювала гурток загального мовознавства та марксистсько-ленінської естетики. Будучи членом факультетського «Клубу інтернаціональної дружби» (до цих клубів у СРСР масово добровільно записували старанних студентів), неодноразово проводила бесіди з іноземними громадянами з метою кращого вивчення ними російської мови. У 1987 року закінчила філологічний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка.
З березня 1987 року — кандидат у члени КПРС. Від квітня 1988 — член КПРС.
===================
Тепер питання, Чи потрібно нам заборонити так як у Прибалтиці, Польщі, Чехії та їнших пострадянських країнах громадську діяльність, займати будь які керівні посади, участь у виборах людям які були в комуністичній партії??????????


Рецензии