Миколайку, Миколаю

Миколайку,Миколаю,
В гості я тебе чекаю,
І хвилююсь неспроста,
Написав давно листа.
Іграшку просив для брата,
Часу вільного для тата,
Щоб частіше з нами грався,
Веселився і сміявся.
Для матусі дорогої,
Трішки казки чарівної,
Щоб здійснились сподівання,
Мрії,задуми, бажання.
Час вже й дякую сказати,
Та ще хочу попрохати,
І собі дарунок з неба,
Але маю все що треба.
Так придумати й не зміг,
Можи ти б, мені поміг,
Ти святий і краще знаєш,
Подаруй,що забажаєш.12/06/2017


Рецензии