Щедрий, добрий Миколай

Наступає тиха нічка,
Загорнулася смерічка,
У накидку білу, нову,
А земля в габу шовкову.
Морозець вікно мережить,
Ну а місяць як належить,
Глипа весело з небес,
Бо чекає й він чудес.
Раз у рік таке буває,
По землі святий ступає,
Наш любимий Миколай,
Він несе у душі рай.
В кожен дім ляга дорога,
Всім дари несе від Бога,
Цим здоров"я повен міх,
А комусь веселий сміх.
Іншим радості багато,
Щоб в душі настало свято,
А всім разом нам добра,
Миру,злагоди й тепла.
Діткам ласощі смачненькі,
У пакуночку гарненькім,
І машинки, і лялькИ
Пречудові забавки.
Щедрий, добрий Миколай,
Вдячність нашу Ти приймай,
Ще тебе благаєм щиро ,
Принеси Вкраїні миру. 11/16/2017


Рецензии