днаймося в подяц

Я дякую мій Боже , вклоняюся Тобі,
За матінку й за батька,що їх Ти дав мені,
За мого чоловіка - найкращий із дарів,
За ласку, що зростила і дочок, і синів.
За друзів вірних й щирих,за чуйні їх серця,
Дарів тих не злічити,що маю від Творця.
І сонечко у небі, і дощик проливний,
І сніг іскристий білий, і морозець міцний,
І ночі горобині, і гори, і ліси,
І зорі в небі синім,і крапельки роси,
І спів дзвінкий пташиний, і золото хлібів,
І дар писати вірші, то серця мого спів.
Я дякую мій Боже, за всі погожі дні,
За щастя, сльози й долю,за мрії осяйні.
За серце полум"яне, правдиве і пряме,
За всіх хто любить щиро й ненавидить мене,
За землю що прийняла,сімю мою й родину,
Й за ту, що нас зростила,за рідну Україну.
Вклоняймося Владиці за всі Його щедроти,
Єднаймося в подяці за ласки і турботи.11/15/2017


Рецензии