Кулешовскэ ж войско

Шпарыть ось гармошкы

Выгрываю ногы,
Спыну кала монстра!
Ну, ек кажуть гонды
Ув ютюбі морды.

Грубы ж вжэ в ны j когут
Сільскых да пуд дрова.
А всі зь взе на газі!
От якы заразкы!

Но... вернёмсь к гармоні.
От дывысь но, хлопцы:
Граема с падскок-хам!
Тульска бо ж гармонька.

Ну, ны грав ныколы
Я ж на j тыj дішовцы.
Да, гучань цудовнэ.
Да от пальцы колом: тормозеть аж кнопкы!
Но даваj мільёны!

Ібын бо с цвыточок –
Прівлекать девчонак!
А пограj с часок хоть –
Здохныш ув мышов с Тул.

За Піно в нас тожэ
Есця кое-шо, мо.
Язычок вот сцёбныj. А страна – болото ж.
Нет ятваг – і всё в турк.

...ну, от хоть колодяз
Е у вас в кого з брус?


Рецензии