дарувати слова

я не хочу тобі дарувати більше ні слова,
бо кожне із них залишає на тілі синці
навіщо дивлюся на журавлеві стаї,
коли знаю, що ти синиця в чужій руці?

кожна думка про тебе летить в голові шкереберть
і боляче бьеться, боляче до судом
вранці, на жаль, не ти обнімаєшь мене,
а лише мною вигаданий фантом

ти живеш і не знаєш, що ти - причина страждань
моїх. може, когось іще,та то неважливо
я не хочу тобі дарувати більше ні слова,
бо кожне із них в реальностi неможливе


Рецензии