старанний учень

волосся кольору пряженого молока,
вуста вкриті тонким шаром карамелі
ти, з присмаком кориці та яблук,
поїш собою, як хмелем

єдине, що все ще тривожить -
що з цим усім робити?
я не знаю, як можна бути щасливим
і просто любити

навчи мене
зроби моє літо
палкішим, ніж всі попередні літа

я буду старанно вчитися,
бо коли є мета,
все стає набагато легше


Рецензии