Чи Новий рiк, бодай, Рiздво

Чи Новий рік, бодай, Різдво,
Вони мені не завжди в радість.
В усе моє живе єство
Стежинку топче сива старість.

А все ж лишаю світлий слід,
Життя дала дочці і сину,
Хай представляють гідно рід,
І сонцелику Україну.

Дверний помовкує дзвінок,
Дітей очікую щоднини.
В житті засвоїла урок:
Не трать даремно ні хвилини!

Літа вже не загоять ран
Душі, що мучиться нінащо.
Я долі вдячна за талан,
Хоч пізній – може так і краще.

Несу у світ полин і мед,
Розраду, біль, любов і смуток.
Щасливий виграла білет,
Словам служити – мій здобуток!


Рецензии
Гарно пишете. З повагою, Надія.

Надия Позняк   15.01.2018 23:28     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.