маминi руки

мамині руки...скільки в них світла.
ніжності.спокою і теплоти...
мамині руки.ніжно обіймуть
і захистять вони від туги.
я пригорнусь.заспокоється серце.
ніби в дитинстві погладить рука..
мамині руки..не знають спочинку...
перехрестять в дорогу.була щоб легка...
я поцілую мамині руки..
вони зростили..дали життя...
і де б не була..мамині руки
я пам'ятати буду завжди


Рецензии