Пани нови

Налетіли пани-дуки,
Розділили поле, луки,
Підібрали, що було
І покинули село...

Тепер бачиш, пани нові
І не сходиш до діброви,
За грибком-суницею...
А не хочеш, хлоп, по пиці?

От тобі і Україна...
Привічае добре сина...
"Деиократія".. Тризуб
Ти жовточок приголуб...

Ось отримуй, оцю цяцю!
Вільний погляд, вільна праця,
Колись було - загуло...
Подавилося село...

І майдани з піріжками,
Непереливки тій мамі,
Що ледащих породила...
Куля, чи сира могила?
          07.12.17


Рецензии