Хмаринки

Як маленькі балеринки,
в небі плавають хмаринки,
озираючись довкола.
З теплим сонцем водять коло.
І такі вони гарненькі -
діточки як ті маленькі.
Всі, пухнасті і веселі,
заглядають нам в оселі.
...Довго бавились, крутились,
мало з неба не спустились.
А тоді - за руки взялись
та й за обрієм сховались.


Рецензии