Ковдрою собою

вкрийте ковдрою тільки,
візьміть мою руку,
присядьте навпроти,
скажіть, що все буде круто.

і я повірю,
наївно і щиро;
і я буду вдячна,
закохана й мила.

станьте моєю опорою
щитом, стіною, -
я буду впевнена,
буду собою!

я зрощу в вас сміливість,
віру і силу,
відкрию обійми
посміхнусь незрадливо,

запалю вогонь в тілі,
звернем разом гори,
подарую всю ніжність!..
тільки вкрийте собою.


Рецензии