Обладунки душi

вона знімає власні обладунки
вночі,
коли ніхто не баче,
при вимкненому світлі,
в зачиненій кімнаті.

щити кидає тихо
меч не дзвенить об кахель.

таку її ніхто не стріне.
таке їй не пробачать.

у неї все в поряді
вона титан,
опора,
настрій,
мотиватор.

вона для всіх привітна,
всміхнена,
поважна і важлива,
енергійна,
жвава,
лагідна,
стрімка,
бурхлива,
нездоланна!

вона така!..
аж подих завмирає.

завмирає і вона.

коли сама.
по той бік.
за дверями,
на зворотній стороні медалі.


Рецензии