Вперед спиною

Живий, чи мертвий? Чи живий?
Чи хтось чогось не розуміє?
Життя шукає свій живіт,
Та в пошуках зломало шию.

Обабіч, плями майбуття
Течуть, чи чорні, чи червоні...
Живіт знайшовсь! То ж де життя?
Воно з давен віків в полоні.

І шия зламана, і ніс...
І ноги зламані, і руки...
І очі дивляться униз...
А вуха протикають звуки:

Живий, чи мертвий? Чи живий?
Живий, чи мертвий? Де ти, роде?
Народ шукає свій живіт -
Та все вперед спиною ходить...


Рецензии
якось не гаразд на вашій орбіті

На Манжетах Вишиванки   07.12.2017 20:39     Заявить о нарушении
На орбіті все ОК. Все поза реальністю!

Мироненко Анатолий Анатольевич   07.12.2017 21:25   Заявить о нарушении