Таке життя

Моє життя... Життя-буття 2 р.

1. Дехто розмірковує, що треба плисти за течією,
А я дивлюся очима крізь стелю.
Зірки посміхаються мені так дзвінко. Лише тією
Завжди я буду, що любить скелі.

Моє життя... Життя буття 2 р.

2. Хіба так треба - назвати небо іменами,
І враз ховатися від того, що нас кличе?
Не затуляти очей зірки хмарами.
Не розуміти, що і де, і як - навіщо?

Моє життя... Життя-буття 2 р.
Таке життя... Життя буття 2 р.


Рецензии