Пляшэм толька ли канканы

Каля Калі з Дургі j Валькаj

Мы жівём по странным датам.
Ну, так всех жэ запісалі.
А на самам деле как быть,
Колі запісь ны по мамчын?

Да і, в общым, в государствах
Мы какіх жівемо с вамі?
Ха! Так селі 8 пЯніц
Іj уфсех к Кібеліj-ма3.

Так от і с какім-т Ізра-іль.
Ну, где хто ж ево назвал так.
І благадара лі Сталі
Ненарокам жыд восстал вновь.

Тут прыехал друг трамВаjЕм:
Да я ш сЕм вас гонды, падлы!
І пасольсвы все мы возьмым
І подаліj! Не ж к арабкам.

Опшым, фсе на Мняв насрамшыс:
Шо ты, Мыш, сыдыш там таjна зь!?
І не знае тоj кудлатыj,
Шо він Бога пырыjнач аш.

Дулю с шішк мы ф7 паказвам!
Мы жэ, можэ, с генацвалі сь!
А тут Пет3к неКі зь цваны:
Да пашол к сфаім кавказцам!

Да, таварышы, друзья мы 
В7 святым і даж Махатмам.
Бо Прыходыв чы ж наш Батько
Помырыты раз назавшыj.

...вот тут шо гэто - весна лі
Прамо вжо парадКі сь правыць


Рецензии