чужа война

Там люди воюють,
Вмирають незащо
А тут можновладці
Розказують,людям
 про щастя
Вілли,ріками ллється золоте молоко
А вояки латають п’ятирічне пальто
За що ти,сину, стоїш?..
За вкраїну-мати?
За що ідеш ти на смерть воювати?
Сонце зійшло,перші морози,сніги
Школярі морозять
свої маленькі носи
Рум'яні щоки, з бісиками очі
Чекає дівчина солдата
І молиться щоночі.
Не плач ,дівчино.
Поверненься живим
А як ні,то вмре молодим.
Героя оплакуватиме мати
А військовий комісаріат
Безщадно буде інших
Милих на смерть випровожати…


Рецензии