Скарби весни

У сорочці вишиванці
травень гомонить,
На промінчиках яскравих
сонечко бринить,
Шаленіють від кохання
розкоші бузки,
У повітрі бджоли носять
весняні плітки.
Як манесенькі лелечки 
дивляться на світ нарциси,
Підхопили естафету
вже і велетні іриси.
Наче сонечки пухнасті
сяють у траві кульбабки,
То весна життю радіє
і скарбів рахує статки!


Рецензии
Пришла весна, летят грачи...
Поэт и Муза обновили Кодекс чести:
Ни шагу назад, ни шагу на месте,
А только к духовным оргазмам вперед
И желательно вместе.

Емельянов-Философов   01.02.2020 21:31     Заявить о нарушении