Нову главу у мемуарах розпочато

Знов Новий рік гортає шлях життя,
Нову главу у мемуарах розпочато.
Тандемом б’є з серцебиттям буття,
Нехай увійде він добром у кожну хату.

Нехай розквітне віра у дива,
Чарівні миті перезавантажень
і у обіймах миру тішіться Земля,
Та дивне небо відбивається в калюжах.

Нехай ніхто на світі не зника,
Лиш чорне зло хай щезне в лихоліття
І що б ніхто до болю не звикав,
і як пісні лунали скрізь молитви.

Хай Новий рік оновить дивосвіт,
Обілить снігом суму таємниці…
Як на весні чудовий першоцвіт,
Буяють новорічні скрізь ялинки!

У Новий рік - наш оберіг життя,
Можливість далі йти у майбуття!


Рецензии