Украина-Болгария на болгарском

Тук добре мий, се чувствам кураво
Много мили вий, роднити хора.
Украина е сладка держава,
Приглашавам на празници в двора.

Ройно вино и тънка милина,
Диви танци на различни мотиви,-
Същите българи, но в Украина,-
Любовта от сърцето извира.

Ни харесват зелените площи,
Топал хляб от майчини ръци.
Да не знай никуй сълзи от горе,
Сме за мир по целия свят без граници!

Вярваме в слънцето, в мили усмивки,
В топло сърце и чесна подкрепа.
И в това ние не търсем почивка, -
Нека очите на войната да слепят!!!


Рецензии
аз не разбираш, но красиво!))

Миринский   19.02.2018 22:33     Заявить о нарушении
Спасибо, приятно!)

Миечка   13.04.2018 20:01   Заявить о нарушении