Братство, равенство, свобода - на украинском языке

Звучить - братерство, рівність та свобода!*
Віка плекає** людство мрію ту.
Це може об’єднати всі народи,
Та темні сили згоду не дають.

Іде до нас епоха Водолія,
Яка припинить розбрат на землі.
Та не на неї наша вся надія:
Своє майбутнє творимо самі.

6.12.2017 год


*Свобода, равенство, братство - девиз, берущий своё начало со времён Великой французской революции.
**плекає - лелеет


Рецензии