Да й вот попом я тут кажуся

В7 головатым птушкам

Сыдю ля грубочкы j любуюсь,
Ек саламандры ріжуть дровць.
А шо шэ гондэ мні тут в будцы.
Всі помоглы ж ва всём.

Ны вспів я навытькы j прочнутысь,
Ек дятёл тук-тук-тук в оконц:
Мо, дідковы шэ даць вібхуці? 
Бо гыцько вжэ взламав воротц!

Бо ж от ныділю вжэ ходзю я
Вакруг да окала пеньков
І ныц ны бачу а ны j хуры,
Шоб одробыты 5 рублёв.

Го! Нашы пЯніцы ек тут вуж,
Дэ вдруг якыj заробок лёгк.
А посля місяць ны дождусь в псув,
Шоб шэ прыбраць шо на абор.

Ныц заморокыj ны в конюшні,
Дэ ось жыву, ек конь.
Помывся j посцірався в Любкы.
Погодка ж пэртысь до сістронк.

Да j вот: сквозь дощ і вітёр пручусь
Аж у Баландыч с Сухых Бор.
Бо j масло есця j хліб ув Буца,
Ны то шо банкомат жыдовск.

Да j протопы тут 8 грубок.
А ек? А чым? Колы?
Гоj! Продавщыцу во ж наjму щас.
Да j борщык на, Котыск.

Да!.. лёгко Агні-Ёгом буты
У рылыj чы j в Огов.
І в город тут зе добыруся
За 2цыть вёрст пышком. 

..в мынэ ж такая j во ізбушка               


Рецензии