Я знаходила рад сть сум у народжен м слов

Я знаходила радість і сум у народженім слові,
І зробила із них все добро, що віддала рокам,
Є слова кольорові, казкові, чудові,
Я віддала їх всіх, їх віддала у світ, всім людям.
Може хтось і зігріється іми, а хтось і знайде краще в долі,
Може хтось посміхнеться від них, заспіває пісні для усіх,
Хай так буде, із серця слова хай гуляють по волі,
Є в словах радість, сум, роздум, сміх.


Рецензии