Earth Lovecoins

https://music.yandex.ru/album/70338/track/402359
Samba Pa Ti / I Don't Believe In It Anymore
Исполнитель: Orchester Anthony Ventura

Welcome to the crew of one Earth airlines divisions.

While the whole civilization along with Sol and Solar system planets is moving to the galactic disk heights in constellation Coma Berenices direction You can enjoy the Earth airlines services.

News from civilization world resource-exchange system:

Bitcoin continues to grow in time for the next New year.
Bitcoin Cash due to its features performs the functions of operation payments large number which is very convenient for small amounts.
Bitcoin Gold protects civilization and civilization democracy through guaranteed access of any citizen to mining process in the civilization calculations in their view the issue.
Super Bitcoin plan to use with transactions, smart contracts and Lightning Network (smart and beautiful at the same time) are at an increased blocks for this exchange.
Lightning Bitcoin will compete with the reflection of admiring eyes Shine.

After New year possible speculative reduction-based novelty fear, but the function LOVECOINS will support the culture and practice of using civilization digital wallets and all civilization resource-exchange system.
Based on the BASIC INCOME program will appear real purchasing power of citizens and will begin current civilization supply and demand stimulation.

***

Вас приветствует экипаж одного из подразделений Earth airlines.

Пока вся цивилизация вместе с Солнцем и планетами Солнечной системы продвигается к вершинам галактического диска в сторону созвездия Волосы Вероники Вы можете насладиться сервисами Earth airlines.

Новости из мира ресурсообменной системы цивилизации:

Биткоин продолжает рост во времени к очередному Новому году.
Биткоин Кэш за счёт своих особенностей выполняет функции большого количества оперативных платежей, что очень удобно для небольших сумм.
Биткоин Голд защищает цивилизацию и демократию в цивилизации через гарантированный доступ любого гражданина к процессу майнинга в расчётах цивилизации по своему виду эмиссии.
Супер Биткоин планируется  использовать с тран­зак­циями смарт-кон­трак­тов и Lightning Network (умные и красивые одновременно) на увеличенных для этого блоках обмена.   
Лайтнинг Биткоин будет соперничать с отражением блеска восхищённых глаз.

После Нового года возможны спекулятивные снижения на основе страха от новизны, но функции LOVECOINS поддержат культуру и практику использования цивилизационных цифровых кошельков и всю ресурсообменную систему цивилизации.
По программе BASIC INCOME появится настоящая покупательная способность граждан и начнётся настоящее стимулирование спроса и предложения в цивилизации.   


Рецензии