По клумбах мiста... Рок

Я сиджу за кермом
А ти йдеш по вулиці.
З під спідниці дивляться
На мене сідниці...

Знову в моїх штанях
Щось шевелиться.
Мене несе по клумбах
Не мов хурделиця...


Я летів на червоне світло...
Про що думав - не пам'ятаю у уу у
Я летів по клумбах міста...
Де троянди зацвітають у уу у

Я летів, а твоє намисто...
Десь там, за грудьми сховало о оо ось
Трапилось все так швидко... 
Що померти довело о оо ось


Ти ідеш на підборах
І асфальт ламається...
По нашим дорогам
І сам жах злякається...

Забув куди їхав
Як тебе побачив я...
На клумбу заїхав
І що це все значить... а ?


Я летів на червоне світло...
Про що думав - не пам'ятаю у уу у
Я летів по клумбах міста...
Де троянди зацвітають у уу у

Я летів, а твоє намисто...
Десь там, за грудьми сховало о оо ось
Трапилось все так швидко... 
Що померти довело о оо ось


Рецензии