Розмова з котом

Киць-киць-киць, котику мій милий,
ходи до мене на коліна,
Вгамуй той біль нестерпний, дикий,
щоб я плакати не хотіла

Поклади мені свою лапку
і ще погладь хвостом пухнастим,
і розкажи на вухо казку,
де душа не така нещасна

Занеси мене у світ чудовий,
де немає зла, лише добро
Сили свої я там відновлю
і ще відчую твоє тепло

Не бійся і ходи до мене,
щоб зігріти всю душу мою.
Твоя казка – моє натхнення.
Так я, котику, тебе люблю

©Тамара Цегельнюк
05.11.2017


Рецензии