Зупинись

Зупинись...i мовчки стiй...
Вiдчуй мене лише з собою.
Спiймай мою ясну блакить
Й пiрни туди разом зi мною.

Про мене мрiй...i посмiхнись...
Знайди в душi своiй дорогу,
Що приведе в безмежну мить-
Для тебе й мене вже знайому.

Ти обiйми..послухай серце...
Воно тремтить лише з тобою,
Ти подивись в душi люстерце
I очi скажуть все з любовью...

Ти закружи!..в собi заплутай...
I забери мене додому...
Теплом своiм мене укутай.!
Вiдчуй в менi свою свободу...

Ти зупинись....

2.12.2017г.

Т.Душа


Рецензии