Гярай, ныхай душа свырбыть!

Гаріт святая лампа АллаДіна!
Гарят кас3 j 7аргл:
Я, шо, тобі шэ j позвоніла б,
Раз ты мне рубль прісЛал? 

Да, вот, такы вжэ лалы в дідка,
Шо Дід Мороз схыба вж.
Да і ны светко нават в відьмы зь,
Шо дэсь схавалась ф хатц...

Но вот... мы тут дывылысь нешта.
А грубу ж мыш топыв.
Ну, туды-сюды – да j вжэ j вечор.
А чуты німць кортыть!
І мы сам позвоныв:

Алё-алё!.. – Да дэ я твечу...
Шо-шо? Да я в ме3 щ!
Ну, j всё. Поздравыв Кіця немку сь.
Шэ j пожылав шось тыj.

А мы ж навезуемся вэльмо.
Ну, мо, сама 7к дзынькнэ вніч.
Ага! Ось зарэ j спомнэ старця.
Шанежкы трэ лепіць.

Да. Вот такы свіданьня з манькы.
Ждэм новыj гололід.

...гяраj – ны раj, а харашіщ,
С літовского да в Мінск.

...ну, j от: бусёк ф снігу сыдыть


Рецензии