Як я була малою

Широко відкритими очима
Ще з далеких дитячих літ
Поглядом спокійним, з мрією невловимою,
Я дивилась на дивний цей світ.
Хотілось бачити безмежну Землю,
Країну голубу за горизонтом,
Бажала вивчати звичаї, вдачу,
Традиції інших народів.


Бог дав мені таку можливість –
Пізнати, що хотіла я.
Світлою хвилею ллється вдячність
Богові й рідним моїм батькам.
Об’їздивши країн немало,
Багато прийшлося пройти.
Навчаючись всьому, я зрозуміла,
Де маю залишитись назавжди.
Коли зі мною разом друзі вірні,
Як водоспад квітучий, що милує око,
Цвіте цей світ – правдивий, гарний.
З друзями поруч світліє життя,
З радістю, в блаженстві, крок за кроком,
Наперекір долі я йду в майбуття


Рецензии