ЛюдИна як Бог у селI боЯться ВСI на НАШiй ЗемлI

ЛюдИна - як Бог в ЗОРi-НОСнiм КремлI - боЯться їЇ - ВСI на НАШiй ЗемлI!
           (Квазi ПIСенька на мотИв МикОли БажанА)
 
ЛюдИна - як Бог в ЗОРi-НОСнiм КремлI -
в спортИвних трикО - не в щинЕлi:
боЯться їЇ - ВСI на НАШiй ЗемлI -
у кОжнiй будОвi й оСЕЛi!

бо ж <МОЧiть> сврЇХ, бо ж боЇться чужИХ,
бо ж <МОЧiть> людЕй в ЇХ квартИрi,
чи ж бАба там бУде, чи ж бУде,мужИк,
бо ж <МОЧiть> людЕй в ЇХ сартИрi!

     На<МОЧiть> своЇХ же - рабЯнських людЕй, -
     На<МОЧiть> - тодI ж - <зачищАє>!
     На<МОЧiть> побIльше людЕй без iдЕй -
     оць тАК-то людЕй <захищАє>!

    <зачИстив> ЧечнЮ, ДагестАн та ДонбАс,
    та й СIРiю вже <зачищАє>:
    ДовгЕнько бомбИв - нАче б так - як у нас -
    вiд СШАтiв їЇ <захищАє>!


ЛюдИна - мов Бог - в ЗОРi-НОСнiм КремлI -
в спортИвних трикО - не в щинЕлi:
боЯться їЇ - ВСI на НАШiй ЗемлI -
у кОжнiй будОвi й оСЕЛi!
 
        ТУТ лiтери означАють:
        Е е = Э э
        И и = Ы ы
        I i = И и
        Є є = Е е
      ' = Ь ь
        Ї ї = ЙИ Йи
      ' = вместо мягкого знака - непонятно для чего дублЯж!
        А наголос-ударЕние - на большую букву-лiтеру!

      Я прОшу пробАчення -
      за моЕ нэбАчення,
      та за прмилкЫ -
       що йдуть вид рукЫ -
       що ЙЭ набырАе -
       бо ж - ЗОРу нэМАе!
     ВИК: ДонЭцьк: 3 ГРУДеня (декабря) 2017-го:
     для нас - для быдла:
     хоч и юбилЕйного -
     та всэ ще ВЖЭ четвЭртый РIК = бойовОго, больовОго:
     з МИЛостей ТЫХ ГАРНых ДЯДей та ТЫХ ТЁТей!


Рецензии