Каламуть

Скрипка загорілася в руках
Перстень втримав двері
Місця не залишилось в дахах
Кров лилась на Керрі

Часто забиваєшся в куток
Серпень випив сили
Терпкості і гнучкості шматок
Вліз у двері килим

Паста розлетілась як вода
У кастрюль обійми
Ящірка без жодного хвоста
Спить одна за ширмою

Шархаючи поглядом віків
Сніг влетів за шию
БЕз толку ловили пацюків
Їх прибило зливою

Нирки вкрились кригою ураз
В день до сліз морозний
Вліз у річку п’яний водолаз
Втратив дар розмовний

Падаєш згори  і лиш туди
Де диван розклали
Під ногами стеля і сади
Що цвітуть яскраво


Рецензии