час так швидко сплива

не все в житті ,вирішує людина...
життя біжить ,мов та хвилина...


перетнулися наші шляхи...
спалахнула любов,
що триває роками...
тільки відстань та сум -
залишились між нами...
час так швидко сплива,
ми нічого не вдієм...
це не просто слова-
це не здійснені мрії...


Рецензии
На жаль так бувае...

Дмитрий Юсуфзянов   18.04.2018 11:47     Заявить о нарушении