Тебе давно немаe поруч

Тебе давно немає поруч

Тебе давно немає поруч
Лиш тінь схилилась у вікна,
Що хочеш знову подивиться,
Як сльози здавлюють, гнітять.

Ніщо не видно серед гніву,
Не змити гіркими сльозами,
Обличчя злості і печалі,
Навік застигнути б у сні.

Чому страждання не припиниш,
Не скинеш у тяжкий туман,
А поруч тягнеш мої сили,
Біля розбитого вікна?


Рецензии