Сине сагынгангамы...

Сине сагынгангамы,
Гомерлэр утэ-баргангамы,
Белмим...

Кун,еллэр сызлана,
эчлэр поша.
Уйлыйм...

Оча, китэ яшьлек.
Куып ж,итэ картлык...
Сизмим...

Колэм, елыйм, яшим.
Соям, убэм, кайныйм.
Тузмим...

Онытылды йорэк.
Алдана алды. Сирэк
Язам...

Алай да, Кубэлэк -
Канатлы Ж,ан. Бигрэк
Сызлый...



(2.12.17.)


Рецензии