***

БУРЫХ ЯГОД
Спящих зыбь
Зыбь - не зуд
Раздолье точек
Равных брак
Атак заточек
Красный запах
Трубный гон-г
Междометье
Снастья ввод
Утопленье
Весть потопа
Тара-книга
Вольный скок
Угол дырки
Пальцев карлик
Прыцк да стопка
Стопка-шарик
ШЛЕМ ФОЛЬГИ
ДурЫ рЫльцо
Темпритчалко
Лиц:кицо
Скрежет ткани
Может сем
Тресни ватник
Блудни стен
Запла-тили
Кире-наго
БЛАТОФИЛИН
Допуск пятам
РАСПОПЫЛИНОВ ДУНАЙ
Улицоканье хромань
Валик шопа
Ощущенье
АЩУ-АЩУ
Поселенье
Иглы сдоба
Тощих горстка
Лопоухих
Лопость сноска
Черных снобов
Всхлипы трип
[и по-новой]


Рецензии